Desert Kahlua Fără Gluten

Desertul Kahlua fără Gluten este o băutură care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 214 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fulgi de porumb, bomboane de ciocolată, gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 13%. Rețete similare includ Cheesecake Kahlua cu sos Kahlua de ciocolată (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Lichior de cafea fără Gluten (aka Likuah) sau Kahlua, și Desert Sex într-o tigaie (fără zahăr, cu conținut scăzut de carbohidrați, fără Gluten).
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de fulgi de porumb și untul; apăsați pe fundul unui 9-in. tigaie pătrată acoperită cu spray de gătit. Se da la frigider 10 minute.
Între timp, într-o cratiță mică, presărați gelatina peste apă rece; se lasa sa stea 1 minut.
Se încălzește la foc mic, amestecând până când gelatina se dizolvă complet.
Se ia de pe foc; pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți amestecul de lapte, Kahlua și gelatină până se amestecă. Îndoiți ușor în topping biciuit; se toarnă peste crustă. Acoperiți și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore sau până când este ferm.
Stropiți cu ciocolată topită; garnisiți cu zmeură și frunze de mentă, dacă doriți.