Desert dulce de Leche stratificat
Desert dulce de leche stratificat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 131 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Un amestec de napolitane de vanilie, topping cu bici rece, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Dulce De Leche-Desert De Înghețată Mochan, Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), și Dulce De Leche Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați tigaia de pâine de 9x5 inci cu folie, cu capetele foliei care se extind peste laturi. Se toacă 4 napolitane; pus deoparte. Aranjați 12 din napolitane rămase pe fundul tigaiei pregătite.
Bateți amestecurile de budincă și laptele într-un castron mare cu biciul 2 min. (Budinca va fi groasă.) Se amestecă biciul rece.
Întindeți 1/3 din amestecul de budincă peste napolitane în tigaie; se acoperă cu 12 din napolitane rămase și 2 linguri. caramel topping; repetați straturile. Acoperiți cu amestecul de budincă rămas.
Se presară cu napolitane tocate; apăsați ușor în amestecul de budincă.
Congelați 4 ore sau până când este ferm. Folosiți mânere din folie pentru a ridica desertul din tigaie; îndepărtați folia.
Așezați desertul pe farfurie.
Lăsați să stea 15 min. pentru a înmuia ușor înainte de servire.