Desert De Rubarbă Streusel

Desert De Rubarbă Streusel
Streusel rubarbă desert ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 136 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de făină, zahăr de cofetari, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Plăcintă cu streusel de rubarbă, Briose Streusel Cu Rubarbă, și Pâine Cu Rubarbă Streusel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați făina și zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se taie în unt până se sfărâmă. Apăsați într-un 9-in uns. vas de copt pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se coace la 350 la 15-18 minute sau până se rumenesc în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, într-un castron mare, combinați zahărul, făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ouă; se amestecă bine. Îndoiți rubarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
OuăOuă
6
Se toarnă peste crustă. Pentru topping, combinați făina, zahărul și scorțișoara într-un castron mic; se taie în unt până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se presară peste umplutură.
8
Se coace la 350 de minute pentru 45-50 de minute sau până când rubarba este bulbucată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista