Desert De Lămâie

Desert De Lămâie
Lemon desert ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 34 de cenți pe porție. Dacă aveți zahăr, lapte evaporat, biscuiți graham și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert Cu Puf De Lămâie, Desert De Lămâie Stratificat, și Fotografii De Desert Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați biscuiții graham, 1/3 cană de zahăr și unt într-un bol; apăsați jumătate din amestecul de cracare graham în fundul vasului de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați apa clocotită și gelatina de lămâie într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Amestecați sucul de lămâie și coaja de lămâie într-o cană de măsurare și adăugați suficientă apă pentru a face 1 cană; amestecați amestecul de suc de lămâie și 1 cană de zahăr în amestecul de gelatină până când zahărul este dizolvat. Refrigerați și lăsați amestecul să se fixeze parțial, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Bomboane RuntsBomboane Runts
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4
Bateți laptele evaporat într-un vas rece de sticlă sau metal până se formează vârfuri medii. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: vârful vârfului format de lapte ar trebui să se onduleze ușor. Îndoiți amestecul de gelatină în lapte bătut până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Bomboane RuntsBomboane Runts
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă amestecul de gelatină în crusta pregătită și se presară deasupra amestecul de cracare graham rămas. Se răcește cu cel puțin 3 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Bomboane RuntsBomboane Runts
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista