Desert De Ghimbir-Piersic
Această rețetă face 12 porții cu 303 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piersici, nuci pecan, iaurt de piersici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Soia ghimbir glazurate Halibut w / ghimbir piersic savura, Desert Cu Crumble De Piersici, și Peach Bliss Desert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați fursecuri și 1/2 cană bucăți de pecan în robotul de bucătărie. Acoperiți și procesați până la zdrobit.
Adăugați unt; procesați până se amestecă. Apăsați uniform în tigaie dreptunghiulară, 13x9x2 inci.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când centrul este setat când este ușor atins. Se răcește complet, aproximativ 25 de minute.
Întindeți iaurtul congelat peste crusta răcită. Înghețați 30 de minute.
Întindeți toppingul biciuit peste iaurtul congelat; se presară cu nuci pecan tocate mărunt. Congelați aproximativ 4 ore sau până când este ferm.
Pentru a servi, lăsați să stea la temperatura camerei 5 până la 10 minute.
Tăiați desertul în pătrate. Completați fiecare pătrat cu 2 sau 3 felii de piersici.