Desert de bezea de Ziua Îndrăgostiților
Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 461 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, albușuri de ou, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cookie-uri de Ziua Îndrăgostiților: un desert de inimă, [desert valentine] inima Poppers, și Shootere de desert de Ziua Îndrăgostiților de cinci Minute.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 275 foaie de cookie-uri F. Line cu hârtie pergament de gătit. Într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu mixerul electric la viteză medie până se spumează. La viteză mare, bateți în 1 lingură de zahăr granulat la un moment dat până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul este aproape dizolvat, aproximativ 6 minute.
Răspândiți bezea pentru a forma o formă de inimă de 10x10 inci pe foaia de prăjituri, construind marginile cu spatele lingurii.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când este ferm și uscat la atingere. Opriți cuptorul; lăsați coaja de bezea să stea în cuptorul închis 1 oră. Glisați coaja de bezea și hârtia pergament din foaia de prăjituri pe grătar. Se răcește complet, aproximativ 10 minute.
Între timp, într-un castron mediu, bateți frișca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul pudră cu mixerul la viteză medie până devine pufos. Bateți treptat în bara de copt topită până când este netedă și cremoasă. Îndoiți ușor în frișcă.
Îndepărtați cu grijă coaja de bezea de pe hârtia pergament; așezați coaja pe placa de servire.
Întindeți amestecul de cremă uniform în coajă. Capac; frigider cel puțin 2 ore.
Într-un castron mediu, amestecați ușor umplutura de plăcintă și căpșunile. Lingură 1 1/2 cană amestec de fructe deasupra desertului.
Se ornează cu crenguțe de mentă.
Serviți amestecul de fructe rămas pentru a fi spooned peste porții individuale.