Desert de bezea de Ziua Îndrăgostiților

Desert de bezea de Ziua Îndrăgostiților
Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 461 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, albușuri de ou, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cookie-uri de Ziua Îndrăgostiților: un desert de inimă, [desert valentine] inima Poppers, și Shootere de desert de Ziua Îndrăgostiților de cinci Minute.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 275 foaie de cookie-uri F. Line cu hârtie pergament de gătit. Într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu mixerul electric la viteză medie până se spumează. La viteză mare, bateți în 1 lingură de zahăr granulat la un moment dat până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul este aproape dizolvat, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Răspândiți bezea pentru a forma o formă de inimă de 10x10 inci pe foaia de prăjituri, construind marginile cu spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când este ferm și uscat la atingere. Opriți cuptorul; lăsați coaja de bezea să stea în cuptorul închis 1 oră. Glisați coaja de bezea și hârtia pergament din foaia de prăjituri pe grătar. Se răcește complet, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4
Între timp, într-un castron mediu, bateți frișca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul pudră cu mixerul la viteză medie până devine pufos. Bateți treptat în bara de copt topită până când este netedă și cremoasă. Îndoiți ușor în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ciocolata De Copt NeindulcitaCiocolata De Copt Neindulcita
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Îndepărtați cu grijă coaja de bezea de pe hârtia pergament; așezați coaja pe placa de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
6
Întindeți amestecul de cremă uniform în coajă. Capac; frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CremăCremă
7
Într-un castron mediu, amestecați ușor umplutura de plăcintă și căpșunile. Lingură 1 1/2 cană amestec de fructe deasupra desertului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Plăcintă De UmplerePlăcintă De Umplere
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se ornează cu crenguțe de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
9
Serviți amestecul de fructe rămas pentru a fi spooned peste porții individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista