Desert Cu Trufe Cu Ciocolată Dublă

Desert Cu Trufe Cu Ciocolată Dublă
Rețeta desertului cu trufe cu ciocolată dublă ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 4 ore și 20 de minute. Acest desert are 227 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 20 și costă 97 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolata semi-dulce a brutarului, untul, siropul de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert Cu Trufe De Ciocolată, Cupe Duble De Trufe De Ciocolată, și Triunghiuri Duble De Trufe De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați tava de pâine de 8x4 inci cu folie de plastic. Cuptor cu microunde primele 4 ingrediente în castron cu microunde mediu la 2-1/2 min. sau până când bomboanele și untul sunt complet topite și amestecul este bine amestecat, amestecând după 1-1/2 min. Se răcește complet. Se amestecă vanilia. La frigider 30 min. sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lingura 1/2 cana bici rece în castron mic. La frigider pentru utilizare ulterioară. Adăugați treptat biciul rece rămas în amestecul de ciocolată, amestecând constant până se omogenizează bine. Lingură în tigaie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Refrigerați 3 ore. Desfaceți desertul pe farfurie; îndepărtați folia de plastic. Desert de Top cu bici rece rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Tăiați desertul în felii; se acoperă cu căpșuni pure și căpșuni întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vinul ros circulatorși Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este Joyce Vineyards Albarino. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Livadia Albarino
Livadia Albarino
Vioi și oțel stil spaniol Albari cca Este viu proaspete cu spori aromatice și aciditate racy. Crisp și răcoritor cu măr verde tartă, piersică albă și citrice zesty, împreună cu Sones umede, groapă de caise și o soluție salină de udare a gurii, ceea ce face un sipper grozav de vară.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista