Desert Cu Sorbet De Mango
Desertul de sorbet de Mango este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru 1,59 USD pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de migdale, migdale, suc de portocale și sorbet de mango. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Sorbet de mango (Sorbet de Mango), Mango nucă de cocos Burfi / Mango desert s, și Șerbet De Mango sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic pentru cuptorul cu microunde, combinați conservele și sucul de portocale. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 30 de secunde sau până când este încălzit. Se amestecă extractul.
Împărțiți feliile de tort între patru farfurii de desert. Acoperiți fiecare cu sorbet, păstrați amestecul, zmeura și migdalele.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru sorbetul de Mango. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.