Desert cu rubarbă al bunicii Bev (Rhubarb Crisp)
Rețeta Desert cu rubarbă a bunicii Bev (Rhubarb Crisp) poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 5 minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 306 calorii , 2 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Pentru 54 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a fost perfect. Această rețetă de la Allrecipes necesită făină, rubarbă, nucșoară măcinată și ouă. Este perfect pentru Ziua Mamei . Funcționează bine ca desert ieftin. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crisp cu mere a bunicii , Prajitura cu rubarbă a bunicii B și Crisp cu rubarbă a bunicii .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Se amestecă 1 cană de făină și zahărul de cofetă într-un castron; tăiați untul în amestec de făină folosind un tăietor de patiserie sau două furculițe până când amestecul devine sfărâmicios. Presă amestecul de făină-unt într-o tavă pătrată de 8 inci.
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până devine maro auriu, 15 până la 20 de minute.
Amestecă zahăr alb, 1/4 cană făină, praf de copt și nucșoară în ouăle bătute. Îndoiți rubarba în amestecul de ouă; turnați umplutura de rubarbă în crusta coaptă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura clocotește, 35 de minute.