Ciocolata & unt de arahide Ribbon desert este un fără gluten condiment. O porție conține 276 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână ciocolată semi-dulce, zahăr, unt de arahide cremos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Desert Cu Panglică Cu Ciocolată Și Unt De Arahide, Desert De Ciocolată Cu Unt De Arahide, și Desert De Ciocolată Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Zdrobiți 8 fursecuri în firimituri fine; se amestecă cu unt. Apăsați pe fundul tăvii de pâine 9x5-inch căptușite cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Bateți următoarele 4 ingrediente într-un castron mare cu mixer până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
3
Bateti in 3 cani bici rece.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Lingura 1/2 cana amestec de brânză cremă în castron mic; se amestecă în ciocolată topită până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Întindeți jumătate din amestecul de brânză cremă rămas pe crustă; deasupra cu amestec de ciocolată. Acoperiți cu amestecul de brânză cremă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Congelați 4 ore sau până când este ferm. Inversați desertul pe farfurie.
7
Îndepărtați folia, apoi re-invertiți desertul pe platou, astfel încât stratul de firimituri să fie pe fund. Rupeți grosolan cookie-urile rămase. Desert de top cu biciul rece rămas și cookie-urile sparte.