Desert Cu Panglică Cu Ciocolată Și Unt De Arahide

Desert Cu Panglică Cu Ciocolată Și Unt De Arahide
Ciocolata & unt de arahide Ribbon desert este un fără gluten condiment. O porție conține 276 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână ciocolată semi-dulce, zahăr, unt de arahide cremos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Desert Cu Panglică Cu Ciocolată Și Unt De Arahide, Desert De Ciocolată Cu Unt De Arahide, și Desert De Ciocolată Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți 8 fursecuri în firimituri fine; se amestecă cu unt. Apăsați pe fundul tăvii de pâine 9x5-inch căptușite cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Bateți următoarele 4 ingrediente într-un castron mare cu mixer până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateti in 3 cani bici rece.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Lingura 1/2 cana amestec de brânză cremă în castron mic; se amestecă în ciocolată topită până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți jumătate din amestecul de brânză cremă rămas pe crustă; deasupra cu amestec de ciocolată. Acoperiți cu amestecul de brânză cremă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Congelați 4 ore sau până când este ferm. Inversați desertul pe farfurie.
7
Îndepărtați folia, apoi re-invertiți desertul pe platou, astfel încât stratul de firimituri să fie pe fund. Rupeți grosolan cookie-urile rămase. Desert de top cu biciul rece rămas și cookie-urile sparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista