Desert cu lime bătut al mamei
Rețeta Desert cu lime bătută a mamei se poate face în aproximativ 4 ore și 10 minute . O porție conține 373 de calorii , 6 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă servește 6. Pentru 1,02 USD per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 6 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați lapte evaporat, amestec de lime jell-o®, napolitane de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pizza de desert de plăcintă cu nuci pecan și frișcă de arțar , tartă de ciocolată cu glazură Bourbon și frișcă de dovleac și frișcă de dovleac .
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați gelatina și apa clocotită până se dizolvă. Se da la frigider pana se ingroasa pana la consistenta albusurilor, aproximativ 1 ora.
Cand gelatina este groasa, batem laptele evaporat intr-un castron racit cu batatoare racite pana se ingroasa suficient pentru a forma varfuri ca frisca. Îndoiți laptele bătut în gelatină. Clătiți o formă de 8 căni și umpleți cu amestecul de gelatină. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte, sau cel puțin până când se fixează, aproximativ 4 ore.
Desfaceți gelatina pe un vas de servire și presărați cu firimituri de biscuiți.
Puneți restul firimiturii într-un castron și treceți în jurul mesei în momentul servirii.