Desert Cu Gelatină De Căpșuni

Desert Cu Gelatină De Căpșuni
Desertul cu gelatină de căpșuni ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 9 porții cu 253 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Desert Cremos Cu Gelatină, Desert Cu Gelatină Sangria, și Pătrate De Desert Cu Gelatină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați firimiturile de cracker, zahărul și untul. Apăsați într-un 9-in uns. vas de copt pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Se coace la 350 la 10 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
3
Combinați căpșunile și zahărul într-un castron mic; lăsați să stea 20 de minute. Într-un alt castron, dizolvați gelatina în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
GelatinăGelatină
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scurgeți fructele de pădure, rezervând sucul; adăugați suficientă apă în suc pentru a măsura 1 cană. Se amestecă fructele de pădure și amestecul de suc în gelatină. Se dă la frigider până se fixează parțial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
GelatinăGelatină
SucSuc
ApăApă
5
Între timp, combinați marshmallows și lapte într-o cratiță. Gatiti si amestecati la foc mic pana se omogenizeaza si se omogenizeaza. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 15 minute. Îndoiți în topping bătut, apoi amestec de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
BezeleBezele
GelatinăGelatină
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se toarnă în crusta pregătită. Se dă la frigider timp de 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista