Desert Cu Gelatină De Căpșuni
Desertul cu gelatină de căpșuni ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 9 porții cu 253 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Desert Cremos Cu Gelatină, Desert Cu Gelatină Sangria, și Pătrate De Desert Cu Gelatină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați firimiturile de cracker, zahărul și untul. Apăsați într-un 9-in uns. vas de copt pătrat.
Se coace la 350 la 10 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Combinați căpșunile și zahărul într-un castron mic; lăsați să stea 20 de minute. Într-un alt castron, dizolvați gelatina în apă.
Scurgeți fructele de pădure, rezervând sucul; adăugați suficientă apă în suc pentru a măsura 1 cană. Se amestecă fructele de pădure și amestecul de suc în gelatină. Se dă la frigider până se fixează parțial.
Între timp, combinați marshmallows și lapte într-o cratiță. Gatiti si amestecati la foc mic pana se omogenizeaza si se omogenizeaza. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 15 minute. Îndoiți în topping bătut, apoi amestec de gelatină.
Se toarnă în crusta pregătită. Se dă la frigider timp de 4 ore sau până când este ferm.