Desert cu fructe de pădure
Desertul Gingersnap Berry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 424 de calorii. Pentru 1,66 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de extract de vanilie, unt, fursecuri cu ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 21%, ceea ce nu este atât de uimitor. Desertul Gingersnap-Pumpkin, Gingersnap Pumpkin Dessert și Triple Berry Gingersnap & Granola Iaurt Parfait sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați firimiturile de ghimbir, firimiturile de napolitană, nucile și untul. Apăsați pe partea inferioară și 1-1/2 inchi în sus pe părțile laterale ale unui 6-in uns. tigaie cu arc.
Coaceți la 375° timp de 5-7 minute sau până când crusta se întărește. Se răcește pe un grătar.
Intr-un castron mic, bate crema de branza si zaharul pana se omogenizeaza.
Adăugați vanilie. Întindeți cu grijă aproximativ 1/3 cană peste crustă. Acoperiți cu jumătate de afine.
Ungeți cu aproximativ 1/3 cană amestec de brânză cremă. Acoperiți cu căpșuni.
Se unge cu amestecul de cremă de brânză rămas. Aranjați afinele rămase deasupra. Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 4 ore.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Biscuiții Gingersnap pot fi combinați cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Caves Caves Roger Goulart Gran Reserva cu 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile folosite la producerea cavalor sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de învechire minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele aflate în învechire sunt supuse tehnicii déplacé, care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, peste mai mult de 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este un cava delicat, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice. Blend: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada.