Desert cu fructe de pădure

Desert cu fructe de pădure
Desertul Gingersnap Berry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 424 de calorii. Pentru 1,66 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de extract de vanilie, unt, fursecuri cu ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 21%, ceea ce nu este atât de uimitor. Desertul Gingersnap-Pumpkin, Gingersnap Pumpkin Dessert și Triple Berry Gingersnap & Granola Iaurt Parfait sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați firimiturile de ghimbir, firimiturile de napolitană, nucile și untul. Apăsați pe partea inferioară și 1-1/2 inchi în sus pe părțile laterale ale unui 6-in uns. tigaie cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir Zdrobite Fin (aproximativ 9 Fursecuri)Prăjituri Cu Ghimbir Zdrobite Fin (aproximativ 9 Fursecuri)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Coaceți la 375° timp de 5-7 minute sau până când crusta se întărește. Se răcește pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Intr-un castron mic, bate crema de branza si zaharul pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați vanilie. Întindeți cu grijă aproximativ 1/3 cană peste crustă. Acoperiți cu jumătate de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Ungeți cu aproximativ 1/3 cană amestec de brânză cremă. Acoperiți cu căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Se unge cu amestecul de cremă de brânză rămas. Aranjați afinele rămase deasupra. Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Biscuiții Gingersnap pot fi combinați cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Caves Caves Roger Goulart Gran Reserva cu 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile folosite la producerea cavalor sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de învechire minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele aflate în învechire sunt supuse tehnicii déplacé, care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, peste mai mult de 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este un cava delicat, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice. Blend: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista