Desert cu fructe de macadamia
Desertul Macadamia Berry necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,14 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 290 de calorii , 4 g de proteine și 16 g de grăsimi . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, suc de lămâie, napolitane cu vanilie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 19% , ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt desertul cu cremă cu macadamia tropicală , desertul congelat cu nucă de cocos, ananas caramelizat și macadamia și prăjiturile crude cu macadamia și boabe de Goji ale mătușii Ivy .
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de napolitană, nucile și untul. Apăsați pe fundul unui 9-in uns. tigaie cu arc.
Coaceți la 375° timp de 8-10 minute sau până când se rumenesc. Se răcește complet.
Într-un castron mare, bate laptele, sucul de portocale și sucul de lămâie la viteză mică până se omogenizează bine. Se amestecă zmeura. Îndoiți toppingul bătut.
Se toarnă peste crustă. Acoperiți și congelați timp de 3 ore sau până când sunt întăriți. Poate fi congelat până la 3 luni.
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi.
Scoateți părțile laterale ale tigaii.
Ornați cu zmeură și topping bătut dacă doriți.