Desert Cu Cremă De Căpșuni
Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 94 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cuburi de gheață, topping Cool whip lite, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Desert De Înghețată Cu Căpșuni, Desert Cu Cremă De Căpșuni, și Desert Cu Puf De Cremă De Căpșuni.
Instrucțiuni
Trim 3/4 inch de la capetele ladyfingers; locul se termină pe partea de jos a 9-inch springform pan. Stați degetele rămase în jurul părții tigaiei, cu laturile tăiate orientate spre interior. Rezervați 2 căpșuni pentru garnitură; zdrobiți căpșunile rămase.
Adăugați apă clocotită în amestecurile de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați cuburi de gheață; se amestecă până se topește.
Adăugați biciul rece și piureul de căpșuni; se amestecă ușor cu biciul până se omogenizează. La frigider 10 min. sau până când amestecul este suficient de gros pentru a Movila. Lingură în tigaie pregătită.
Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm.
Scoateți partea din tigaie.
Garnisiți desertul cu căpșuni rezervate.