Desert Cu Cheesecake Cu Alune

Desert Cu Cheesecake Cu Alune
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 374 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 9 și costă 90 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți carton biciuit topping, nutella, conuri de tort de înghețată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rețetă De Desert Bruschetta Cu Alune De Cireș, Ciocolata alune Phyllo desert potrivit pentru Regine, și Cheesecake Cu Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați conurile de înghețată într-o pungă mare resigilabilă; zdrobiți cu un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Con De înghețatăCon De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Transferați într-un castron. Într-un castron mic, sigur pentru microunde, încălziți alunele întinse la mare timp de 30 de secunde sau până când atinge consistența de răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați 1/2 cană răspândită în conurile zdrobite. Folosind o spatulă metalică, apăsați amestecul într-un 9-in uns. tigaie pătrată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Îndoiți în topping biciuit doar până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Întindeți două treimi din amestecul de brânză cremă peste crustă. Amestecați alunele rămase întinse în amestecul de brânză cremă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Se întinde peste stratul de brânză cremă; se presară cu nuci. La frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Revista