Desert Cu Cheesecake Cu Alune

Desert Cu Cheesecake Cu Alune
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 374 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 9 și costă 90 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți carton biciuit topping, nutella, conuri de tort de înghețată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rețetă De Desert Bruschetta Cu Alune De Cireș, Ciocolata alune Phyllo desert potrivit pentru Regine, și Cheesecake Cu Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați conurile de înghețată într-o pungă mare resigilabilă; zdrobiți cu un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Con De înghețatăCon De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Transferați într-un castron. Într-un castron mic, sigur pentru microunde, încălziți alunele întinse la mare timp de 30 de secunde sau până când atinge consistența de răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Adăugați 1/2 cană răspândită în conurile zdrobite. Folosind o spatulă metalică, apăsați amestecul într-un 9-in uns. tigaie pătrată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Îndoiți în topping biciuit doar până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Întindeți două treimi din amestecul de brânză cremă peste crustă. Amestecați alunele rămase întinse în amestecul de brânză cremă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Se întinde peste stratul de brânză cremă; se presară cu nuci. La frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Revista