Desert Cu Brânză De Cireșe Dulci
Desertul cu brânză de cireș dulce necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 516 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru 1,5 USD pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de migdale, unt, fursecuri cu coajă scurtă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular îmbunătățit de 9%. Desert Cu Brânză Cremă De Cireșe, Găluște De Cireșe Și Brânză Dulce, și Găluște De Cireșe Și Brânză Dulce sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, tăiați untul în fursecuri zdrobite până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Apăsați într-un ungreased 13-in. x 9 inch. tigaie de copt.
Se coace la 350 CP timp de 15-18 minute sau până când crusta se rumeneste ușor. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-un castron mare, combinați umplutura de plăcintă și extractele; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul cofetarilor până devine pufos. Îndoiți în topping biciuit.
Răspândiți peste crustă. Sus cu umplutură. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1-2 ore sau până se fixează.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Desertul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.