Desert Cu Banane Cu Căpșuni
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 101 calorii. Un amestec de tort de mâncare înger, banane, topping de carton bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert Cu Banane Cu Căpșuni, Puf cremos de căpșuni cu sos proaspăt de căpșuni {un desert fără coacere în borcane!}, și Desert De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți felii de banane și cuburi de tort într-un 13-in. x 9-în. vas acoperit cu spray de gătit.
Puneți căpșunile peste tort și apăsați ușor.
Într-un castron mic, dizolvați gelatina în apă clocotită; se amestecă în apă rece.
Se toarnă peste căpșuni. Se dă la frigider timp de 3 ore sau până se fixează. Frost cu topping biciuit.