Desert Crocant Cu Ciocolată Și Nuci

Desert Crocant Cu Ciocolată Și Nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați desertul cu ciocolată-nuci. Această rețetă face 12 porții cu 503 calorii, 5g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de zahăr brun, amestec, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Desert Crocant De Dovleac, Makeover Toffee Crunch Desert, și Mocha Toffee-crunch Terrine {sau desert de înghețată stratificat} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F. în bol mediu, se amestecă ingredientele pentru crunch de nuci. Cu blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), tăiați în unt până se sfărâmă. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
CuptorCuptor
2
Se întinde într-o tigaie de 13x9 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, într-o cratiță de 3 litri, încălziți chipsurile de ciocolată, marshmallows și laptele la foc mic, amestecând constant, doar până când ciocolata și marshmallows sunt topite și amestecul este neted. Dați la frigider aproximativ 30 de minute, amestecând la fiecare 10 minute, până când amestecul se înmoaie ușor când este scăpat dintr-o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
BezeleBezele
CiocolataCiocolata
Movile BarMovile Bar
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Într-un castron mare răcit, bateți frișca cu mixerul electric la viteză mare până la rigidizare. Îndoiți amestecul de ciocolată în frișcă. Îndoiți 2 căni de crunch de nuci în amestec de ciocolată-cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
În tigaie ungrased de 13x9 inci, întindeți 1 cană de crunch de nuci. Răspândiți cu grijă amestecul de ciocolată-cremă peste criză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se presară cu criza rămasă (aproximativ 1 cană). Capac; la frigider până la set, cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista