Desert Cremos De Rubarbă
Dacă 88 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., desertul cremos de rubarbă ar putea fi un extraordinar vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 248 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Desert De Rubarbă, Desert De Ovăz Cu Rubarbă, și Desert Rece De Rubarbă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, tăiați untul în făină până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere; se amestecă nucile pecan. Apăsați într-un 13-in negreșit. x 9-în. tigaie de copt.
Se coace la 350 la 15 minute.
Combinați rubarba, zahărul și făina; lingura peste crusta.
Coaceți timp de 15 minute.
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și vanilia până se omogenizează.
Adăugați ouă, bateți la viteză mică doar până se combină.
Se toarnă peste stratul de rubarbă fierbinte.
Coaceți timp de 30-35 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe o grătar timp de 10 minute. Între timp, combinați smântâna, zahărul și vanilia; se întinde peste cheesecake fierbinte.
Presărați cu nuci pecan suplimentare, dacă doriți. Se răcește pe grătar timp de 1 oră.
Se da la frigider peste noapte. Puneți la frigider resturile.