Desert Covrig

Desert Covrig
Desertul covrig este un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 281 calorii. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită lapte, zahăr, Zahăr de cofetărie și covrigi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Desert Covrig De Căpșuni, Desert Covrig De Căpșuni, și Desert Cu Jeleu De Covrig sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați covrigii, zahărul și untul; puneți deoparte 1/2 cană pentru topping. Apăsați amestecul rămas într-un 13x9-in negrasat. dish.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de topping bătut, laptele și vanilia la viteză mare 4 minute sau până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați crema de brânză și zahărul cofetarilor; bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
4
Răspândiți jumătate peste crustă. Se acoperă cu umplutură de plăcintă și amestec de brânză cremă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Se presară cu amestec de covrig rezervat. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi

Echipamente

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Desertul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca Este Villa Jolanda Moscato și Peach. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Villa Jolanda Moscato Și Peach
Villa Jolanda Moscato Și Peach
Culoare strălucitoare, galben-paie, destul de intensă și aromată. Un spumant delicios cu aromă de piersici, delicat și dulce. Perfect cu desert și mai ales cu produse de patiserie
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista