Desert Congelat Cu Căpșuni-Fistic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați desertul înghețat cu căpșuni-fistic. Această rețetă servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 301 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, înghețată vanillan, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Desert de fistic congelat cu sos de zmeură, Desert cu cremă de fistic congelată cu sos de zmeură rubinică, și Desert De Căpșuni Congelate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați tigaia de 13x9 inci cu folie, extinzând folia pe toate părțile tigaiei. În castron mediu, combinați toate ingredientele crustei; se amestecă bine. Apăsați uniform în partea de jos a tăvii căptușite cu folie. Înghețați 30 de minute.
Puneți înghețata de căpșuni la frigider pentru a se înmuia.
Lingură înghețată de căpșuni înmuiată pe crustă; neted cu spatele lingurii. Înghețați 30 de minute.
Puneți înghețata de vanilie la frigider pentru a se înmuia.
Așezați înghețata de vanilie înmuiată într-un castron mare; se amestecă cu lingura până se omogenizează. Într-un castron mic, combinați amestecul de budincă și jumătate și jumătate; se amestecă până se amestecă.
Se adaugă în înghețată; se amestecă cu mixerul electric la viteză mică până se omogenizează bine. Lingură peste înghețată de căpșuni. Congelați 4 ore sau până când este ferm.
Între timp, într-o cratiță mare, combinați zahărul pudră, chipsurile de ciocolată, untul și laptele evaporat; se amestecă pentru a se amesteca. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Se fierbe 5 minute, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc. Se amestecă vanilia. Se răcește cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Pentru a servi, lăsați desertul să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Serviți fiecare cu sos de fudge, topping bătut și căpșuni.