Desert Cheesecake
Desertul Cheesecake ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. O porție conține 507 calorii, 8 g de proteine și 25 g de grăsimi. Această rețetă servește 15 și costă 1,63 USD per porție. Vă este adus de Allrecipes. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr, ouă, zmeură și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Desert Tiramisu Cheesecake, Desert Cherry Cheesecake și Desert Blueberry Cheesecake.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Unge și făină o tavă de 9x13 inch.
Pregătiți amestecul de prăjitură conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se toarnă într-o tavă de 9 x 13 inci și se pune deoparte. Într-un castron mare, bate crema de brânză, ouăle, vanilia și 1 1/3 cană de zahăr până devine ușor și pufos. Întindeți cu grijă peste aluatul de tort.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Se lasa sa se raceasca.
Pentru a face topping de zmeură: În bolul unui robot de bucătărie sau al blenderului, combinați zmeura, 1/2 cană de zahăr și 1/2 cană kirschwasser. procesați până la piure.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Cheesecake în meniu? Încercați să combinați cu Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Rieslingul Snake River Late Harvest, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Snake River Riesling de recoltă târzie]()
Snake River Riesling de recoltă târzie
Făcut din strugurii lăsați să atârne pe viță de vie în podgoria noastră Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru de desert original. Anul nostru 2011 are un nas de limead cu o notă de minerale și un final de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.