Desert Brownie Cu Cremă Irlandeză
Irish Cream Brownie desert este un fără lactate desert. O porție conține 167 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, bicarbonat de sodiu, chipsuri de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cocktail de desert de ciocolată cu crema irlandeză a lui Bailey, Desert Brownie Cu Cremă De Arțar, și Desert Brownie Cu Cremă De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. pulverizați tigaia pătrată, 8x8x2 inci, cu spray de gătit.
Se amestecă zahărul granulat, făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare; pus deoparte.
Amestecați ingredientele brownie rămase într-un castron mic.
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Se întinde uniform în tigaie.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește cel puțin 30 de minute pe grătar.
Se amestecă zahărul pudră și 1 lingură de lichior într-un castron mic. Îndoiți în topping biciuit.
Răspândiți uniform peste brownies răciți.
Se presara cu ciocolata tocata.