Deschis cu care se confruntă NY benzi
Open-Faced NY Strip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 29 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 60. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, sare și piper kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Deschide Fata NY Benzi Philly Brânză Fripturi, Deschis cu care se confruntă PLT, și Hamburgeri Cu Fața Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Feliați bagheta în runde groase de 1/4 inci, stropiți cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Se întinde pe o foaie de copt și se coace până se rumenesc și ușor auriu, aproximativ 6 minute.
Se transferă într-un raft și se răcește într-un singur strat.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și ardeii și gătiți, amestecând des, până când ceapa se rumenesc și ardeii sunt fragede.
Condimentează friptura cu sare și piper. Într-o altă tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri ulei la foc mediu-mare.
Adăugați friptura și gătiți aproximativ 6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citit instantaneu înregistrează 120 de grade F. Puneți deoparte să se răcească. Feliați friptura "hârtie subțire" (o felie este excelentă pentru asta). Păstrați cald până când este gata de asamblare.
Așezați o felie de carne pe fiecare felie de pâine prăjită și acoperiți cu 1 linguriță de ceapă și ardei caramelizați și o picătură de sos de brânză.
3 linguri făină universală
1 lingură de hrean preparat scurs
1 linguriță de sare kosher
1/2 linguriță paprika dulce
1/4 linguriță piper cayenne
Piper alb proaspăt măcinat
Ciupiți nucșoară proaspăt măcinată
1 cană Cheddar galben ras
1 lingura Parmigiano ras-Reggiano
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă făina cu o lingură de lemn și se gătește amestecând constant într-o figură 8, până la galben pal, aproximativ 1 minut. Se amestecă încet laptele și se aduce la fierbere.
Adăugați Dijon, hrean, sare, boia de ardei, cayenne, piper alb și nucșoară. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 6 până la 8 minute.
Se scoate de pe foc și se amestecă brânzeturile. Puneți deoparte și păstrați cald.