Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Delmonico Chicken Clemenceau. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 77g de grăsime, și un total de 860 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.13 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați o picătură de ulei de măsline, friteuză, cartofi brabant și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Clemenceau 'd creveți din' Treme, Cartofi Delmonico Ma, și Delmonico Steak.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. condimentați puiul cu ulei de măsline, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați pe o tigaie și coaceți timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 350 de grade F. și continuați să gătiți timp de 30 de minute. Într-o tigaie mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Adăugați șunca și sotati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
4
Adăugați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se sotează 1 minut.
6
Adăugați usturoiul și ciupercile. Condimentează cu sare și piper.
Se sotează timp de 3 până la 4 minute. Într-o cratiță, combinați oțetul, vinul, boabele de piper, șalotele și tarhonul. Aduceți lichidul la fierbere și reduceți la 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
10
Adăugați 1 lingură de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
11
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți, la foc mic, până se spumează, aproximativ 3 până la 4 minute. Într-un flux constant, adăugați untul până când sosul se îngroașă. Condimentează cu sare și piper. Se strecoară sosul printr-un chinois și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
12
Scoateți puiul din cuptor și tăiați în 4 bucăți (2 piept și 2 picior/coapsă). Pentru a servi, lingurați amestecul de cartofi pe fundul fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Așezați porțiunile individuale de pui deasupra cartofilor. Puneți sosul Bernaise peste pui și serviți.