Deliciul lui Buddha ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 256 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sos hoisin, tăiței cu fir de fasole, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bucuria lui Buddha (Jai), Deliciul lui Buddha, și Deliciul lui Buddha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați ciupercile shiitake și mugurii de crin într-un castron cu apă caldă timp de 15 până la 20 de minute. Stoarceți excesul de apă. Aruncați tulpinile din ciuperci și tăiați subțire capacele de ciuperci. (Pentru o aromă suplimentară de ciuperci, rezervați lichidul de înmuiere și adăugați-l în vas.) Tăiați capetele negre aspre de pe mugurii de crin și aruncați, tăiați mugurii de crin în jumătate și îndepărtați firele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Clătiți lăstarii de bambus și tăiați-i subțire. Tăiați și aruncați capetele dure din mazărea de zăpadă și tăiați mazărea de zăpadă pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Inele De Ardei Roșu Dulce
3
Scurgeți și tocați mărunt castanele de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
4
Într-un castron mare, înmuiați tăiței cu fir de fasole în suficientă apă caldă pentru a acoperi timp de 10 minute pentru a le înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Celofan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se scurge, se scutură excesul de apă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Scurgeți și clătiți tofu, apoi uscați-l cu prosoape de hârtie. Feliați tofu în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Pregătiți sosul: într-un castron mic, amestecați împreună bulionul de legume, sosul de soia, sosul hoisin, uleiul de susan și zahărul brun. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Umăr
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Încălziți un wok, un cuptor olandez sau o tigaie adâncă de 14 inci la foc mediu până când o perlă de apă sfârâie și se evaporă la contact.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
9
Adăugați uleiul de arahide și rotiți pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
10
Adăugați ghimbirul și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
11
Adăugați ciupercile, mugurii de crin, lăstarii de bambus, mazărea de zăpadă, castanele de apă, varza și tofu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Inele De Ardei Roșu Dulce
(rezervati 1 Lingura)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
12
Adăugați sosul și lichidul de înmuiere a ciupercilor (dacă utilizați) și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Scoateți capacul, adăugați tăiței cu fir de fasole scurs, acoperiți din nou wok-ul și fierbeți încă 5 minute sau până când tăiței sunt fierți. (Nu vă faceți griji dacă vasul arată puțin supă; tăiței vor absorbi bulionul rămas.) Puneți totul într-un vas de servire adânc și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Celofan
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
14
Diana Kuan este scriitoare de alimente și instructor de gătit care a predat gătitul chinezesc la Beijing și New York. Scrierile ei despre mâncare și călătorii au apărut în Boston Globe, Gourmet, Food & Wine și Time Out New York, printre alte publicații. Ea a apărut pe CBS Early Show și alte mass-media difuzate. Ea este autorul blogului www.appetiteforchina.com, care are peste 6,5 milioane de vizualizări de pagină și predă gătitul chinezesc la Whole Foods și Institutul de Educație Culinară (ICE) din New York, unde locuiește în prezent.