Delicios în cinci minute sau mai puțin: Ouă Amestecate cremoase cu Caviar
Delicios în cinci minute sau mai puțin: ouăle amestecate cremoase cu Caviar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,4 USD pe porție. Un amestec de sare kosher, smântână, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Ouă Amestecate Cu Caviar, Ouă amestecate cu vârf de Caviar în coji de ouă, și Ouă Amestecate Cu Creme Fraiche Și Caviar În Cupe Cu Coajă De Ou.
Instrucțiuni
Bateți împreună ouăle și sarea într-un castron mediu. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu.
Adăugați ouăle și gătiți, amestecând continuu până când încep să se fixeze în jurul marginilor, aproximativ 1 minut. Reduceți căldura la mediu scăzut și continuați să gătiți, amestecând ușor și răzuind constant până când ouăle sunt suficient de groase încât spatula să lase o urmă în partea de jos, cu aproximativ 1 minut mai mult. Continuați să gătiți, amestecând mai energic pentru a împiedica ouăle să formeze caș mare până când ouăle abia sunt puse și nu rămâne lichid.
Adăugați smântână grea, amestecați pentru a combina și transferați ouăle pe farfuria de servire.
Serviți ouăle imediat cu pâine prăjită, trecând caviar, smântână și ceapă roșie la masă.