Delicioase Micheladas Picante

Delicioase Micheladas Picante
Delicioase Micheladas picante ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenoasă și pescatariană are 92 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Un amestec de sos worcestershire, pene de tei, cocktail de roșii și suc de scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 51%. Încercați Mihaela, Micheladele Mele Preferate, și Sănătos și delicios: Tofu dulce și picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cocktailul cu suc de roșii și scoici, concentrat de suc de portocale congelat dezghețat și suc de lămâie într-un ulcior mare; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Cocktail De SucCocktail De Suc
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TomateTomate
2
Se amestecă sosul Worcestershire, sosul fierbinte, ardeiul negru, ardeiul cayenne și 2 linguri de sare prin amestecul de cocktail până când sarea s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Sos FierbinteSos Fierbinte
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
SareSare
3
Se toarnă 1/4 cană de sare pentru ochelari de rimming pe o farfurie mică, superficială. Umpleți marginea unui pahar mare de bere cu o pană de var, înmuiați marginea umezită în sare. Atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
VarVar
SareSare
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
4
Umpleți geamul cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
5
Se toarnă 1/3 până la 1/2 cană michelada mix, sau după gust, peste gheață. Umpleți restul paharului cu bere și amestecați pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MicheladaMichelada
BereBere
GheațăGheață
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Revista