Deli Pui Cu Glazură De Caise
Deli pui cu glazura de caise este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 659 calorii, 53G de proteine, și 46G de grăsime per portie. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți șalotă, pui delicios, condimente creole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare sunt Caise-Glazura De Pui, Brochete De Pui Cu Glazură De Caise, și Pui prăjit cu glazură de caise.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu-mare; se adaugă șalotă și se sotează 3 până la 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă conservele de caise și următoarele 3 ingrediente. Reduceți căldura la minim și gătiți 5 până la 6 minute sau până când se încălzește bine.
Ungeți glazura peste pui.
Așezați puiul pe un suport ușor uns într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 350 timp de 15 minute.