Degete ușoare de pui parmezan și împachetări de pui Parmezan
Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 81 calorii. Dacă aveți salată romaine ruptă, sos original pentru grătar, sos original pentru grătar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Degete ușoare de pui cu parmezan, Parmezan Degete De Pui, și Degete sau File de pui parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Adăugați brânză la amestecul de acoperire în punga de agitator. Umeziți puiul cu apă; scuturați ușor excesul.
Adăugați 2 sau 3 oferte de pui la sac agitator; se agită până la uniform acoperite.
Așezați pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit. Repetați cu puiul rămas. Aruncați sacul agitator și orice amestec de acoperire rămas.
Coaceți 12 până la 14 min. sau până când puiul este gata.
Între timp, pregătiți cina într-o cratiță mare conform instrucțiunilor de pe pachet, folosind instrucțiunile ușoare de pregătire și adăugând broccoli în apa clocotită în ultimele 3 minute.
Serviți cina cu 2/3 din sosul de pui și grătar pentru scufundare. Face 4 portii copil.
Așezați 1/3 din fâșiile de pui uniform pe tortilla; se acoperă cu salată și ardei.
Stropiți cu sos combinat și sos de grătar; rulati. Face 2 porții pentru adulți.