Degete De Pui Congelate De Casă
Degetele de pui congelate de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 273 calorii, 39G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cereale din fulgi de porumb, iaurt grecesc la sută și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Degete de pește de casă, Degete De Pește De Casă, și Lasagna Congelată De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați cerealele, pâinea prăjită melba, parmezanul, pătrunjelul dacă folosiți, boia de ardei și 1/2 linguriță de sare într-o pungă mare sigilabilă și, folosind fundul unei tigaie sau sucitor, zdrobiți într-o masă grosieră. Aruncați într-un vas superficial.
Bateți albușurile cu 2 linguri de apă într-un alt vas puțin adânc.
Înmuiați ofertele de pui în albușul de ou, scuturați excesul și acoperiți bine în acoperire.
Coaceți imediat sau refrigerați cu până la 1 oră înainte de coacere. Pentru a îngheța, aranjați ofertele de pui pâine pe o foaie de copt și congelați până la greu, 1 până la 2 ore. A se păstra în pungi de congelare re-sigilabile timp de până la 1 lună.
Combinați iaurtul, busuiocul, ardeiul roșu, 1 lingură de apă, oțet, usturoi și sare după gust. Înfășurați și refrigerați până când este gata de servit.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. montați o foaie de copt cu margini cu un suport de copt și pulverizați cu spray de gătit. Pulverizați cu generozitate ofertele de pui proaspete sau congelate peste tot cu spray de gătit. Aranjați pe suportul de copt și coaceți, răsturnând la jumătate, până devine auriu și crocant și gătit, 15 până la 20 de minute (dacă este înghețat, 20 până la 25 de minute).
Scoateți din cuptor și condimentați cu sare.
Se servește cu sosul de scufundare.