Deeeelicious Vidalia Dressing

Deeeelicious Vidalia Dressing
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Pansamentul Deeeelicious Vidalia ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 237 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, usturoi, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Dulce Vidalian Ceapa Dressing, Salată de avocado-grapefruit cu sos cremos de ceapă Vidaliană, și Dip Vidalia La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați uleiul, oțetul, ceapa, usturoiul, zahărul, muștarul și sarea într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista