Decupaje Pentru Prăjituri Cu Zahăr De Crăciun

Decupaje Pentru Prăjituri Cu Zahăr De Crăciun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați decupajele de prăjituri cu zahăr de Crăciun. Această rețetă servește 24 și costă 1,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 280 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Cap la magazin și ridica unt, ou, Betty decorare stropește și zaharuri, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Decupaje Clasice Pentru Prăjituri Cu Zahăr De Crăciun, Decupaje Pentru Biscuiți Cu Zahăr, și Decupaje Pentru Biscuiți Cu Zahăr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mediu, amestecați amestecul de biscuiți, făina, untul topit și oul până se formează aluatul moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coloranti Alimentari In Culorile DoriteColoranti Alimentari In Culorile Dorite
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Pe suprafața făinoasă, rulați aluatul la o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Tăiați cu aproximativ 2 tăietori de prăjituri de 1/2 până la 3 inci. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați decupaje la o distanță de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți 6 până la 9 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 1 minut; scoateți din foile de cookie. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Întindeți glazura pe fursecurile răcite. Decorați după dorință cu glazură, stropi și zaharuri. Păstrați cookie-urile într-un recipient bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista