Decupaje De Turtă Dulce

Decupaje De Turtă Dulce
Această rețetă face 30 de porții cu 127 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă 15 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., decupaje turtă dulce ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, melasă, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Decupaje De Turtă Dulce, Decupaje De Turtă Dulce, și Decupaje De Turtă Dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, ghimbirul, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, ienibaharul, sarea și piperul într-un bol mediu. Bateți untul, melasa și zahărul superfin într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la lumină și pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați amestecul de făină în 2 loturi și bateți până când este încorporat. Împărțiți aluatul în jumătate, înfășurați în folie de plastic și refrigerați până când este ferm, cel puțin 30 de minute sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
UntUnt
GhimbirGhimbir
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
2
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 375 de grade F. lucrând cu 1 bucată de aluat la un moment dat, întindeți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată până la aproximativ 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Tăiați formele folosind tăietori de prăjituri de 3 inci și aranjați pe 2 foi de copt negrease. Adunați resturile și refrigerați până când sunt ferme; reroll o dată pentru a tăia mai multe cookie-uri. Refrigerați decupajele până când sunt ferme, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți prăjiturile, comutând poziția tigailor la jumătatea drumului, până când marginile sunt doar rumenite și setate, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să se răcească 2 minute pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
Bateți zahărul cofetarilor cu 1 lingură de apă clocotită într-un bol mic; adăugați 1 linguriță de apă dacă glazura este prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazurăGlazură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă; decupați un colț mic și introduceți glazura pe fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Lăsați setul, aproximativ 30 de minute.
4
Sursă foto: Johnny Miller
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista