Decupaje De Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați tăieturile de smântână. O porție conține 123 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 17 cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 159 de fani. Dacă aveți la îndemână ouă, făină de tort, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Salată de orez sălbatic fără Gluten cu galbenele, vișine și smântână de caju, Melasă Decupată, și Decupaje Groase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați smântâna și vanilia. Se amestecă bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea; se amestecă treptat în făină pentru a forma un aluat suficient de rigid pentru a se întinde. Poate fi necesară mai multă sau mai puțină făină.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată și tăiați-l în forme folosind tăietori de prăjituri.
Așezați cookie-urile la o distanță de 2 inci pe foile de cookie-uri negrease.
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit sau până când este ferm și Centrul pare uscat. Cookie-urile vor rămâne albe, așa că aveți grijă să nu coaceți prea mult.