Decadent Butterscotch Flan
Decadent Butterscotch Flan ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 344 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 53 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 32%. Încercați Flanul Meu Simplu De Cremă (Flan Leche Filipinez), Flan de Guavan și brânză (Flan De Guayaba y Queso), și Flan De Arroz con Leche (Flan de budincă de orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt opt cupe individuale de cremă de 6 uncii. Tapetați o tigaie mare de copt sau de prăjit cu un prosop de hârtie dublat. Pune deoparte. Aduceți 5 căni de apă la fierbere într-o tigaie medie.
Așezați 1 lingură de înghețată Smucker ' s Butterscotch topping în fiecare ceașcă de cremă.
Bateți împreună crema de brânză, zahărul și vanilia cu un mixer electric până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând, până se omogenizează. Se amestecă în lapte. Împărțiți uniform amestecul de ouă în 8 căni de cremă.
Puneți cupele în tigaia pregătită.
Se toarnă apă clocotită cu grijă în tigaia mai mare, la un nivel la jumătatea părților laterale ale cupelor cu cremă.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când un cuțit de tăiat introdus la jumătatea distanței dintre tigaie și centrul umpluturii iese curat. Nu gătiți prea mult.
Scoateți cupele din Baia de apă fierbinte și răciți-le pe raft timp de 1 oră sau până la temperatura camerei. Cu un cuțit subțire ascuțit, slăbiți marginea cremă. Inversați cupele pe farfurii individuale de servire.
Lăsați să stea câteva secunde.
Scoateți Cupa și lingura rămase topping în partea de jos a Cupei peste cremă.