Deborah Madison ' s Tangelo-budincă de mandarină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca Tangelo-mandarină a lui Deborah Madison. Această rețetă face 4 porții cu 182 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți nectar de agave, amidon de porumb, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Salata de linte a lui Deborah Madison, Deborah Madison ' s Două rubarbă de vară pur și simplu, și Deborah Madison e Auster boabe Tarta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți coaja de mandarină cu zahărul pentru a umezi zahărul cu uleiurile aromatice ale fructelor.
Transferați într-o cratiță de 1 litru împreună cu amidonul de porumb, sucul și sarea. Se amestecă pentru a dizolva amidonul de porumb.
Porniți focul, aduceți amestecul la fierbere și gătiți, amestecând, până când sucul s-a îngroșat, după doar câteva minute. Gatiti inca 1 minut, apoi stingeti focul si amestecati untul si yuzu sau apa cu flori portocalii. Gustați și, dacă este nevoie de îndulcitor suplimentar, adăugați câteva picături de stevia, miere de floare de portocal sau nectar de agave.