Deborah Madison ' s Tangelo-budincă de mandarină

Deborah Madison ' s Tangelo-budincă de mandarină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca Tangelo-mandarină a lui Deborah Madison. Această rețetă face 4 porții cu 182 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți nectar de agave, amidon de porumb, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Salata de linte a lui Deborah Madison, Deborah Madison ' s Două rubarbă de vară pur și simplu, și Deborah Madison e Auster boabe Tarta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți coaja de mandarină cu zahărul pentru a umezi zahărul cu uleiurile aromatice ale fructelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2
Transferați într-o cratiță de 1 litru împreună cu amidonul de porumb, sucul și sarea. Se amestecă pentru a dizolva amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Porniți focul, aduceți amestecul la fierbere și gătiți, amestecând, până când sucul s-a îngroșat, după doar câteva minute. Gatiti inca 1 minut, apoi stingeti focul si amestecati untul si yuzu sau apa cu flori portocalii. Gustați și, dacă este nevoie de îndulcitor suplimentar, adăugați câteva picături de stevia, miere de floare de portocal sau nectar de agave.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
îndulcitorîndulcitor
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
SteviaStevia
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
YuzuYuzu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista