Deasupra Ole Smoky, toate acoperite cu brânză: spaghete și chiftele
Pe partea de sus a Ole Smoky, toate acoperite cu brânză: spaghete și chiftele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1430 calorii, 60g de proteine, și 76g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.24 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați Boule de țară, semințe de fenicul, prosciutto cotto și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză-chiftele umplute și spaghete, Spaghete Squash cu brânză de capră Marinaran și chiftele, și {Video} chiftele de pui BBQ fumuriu.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați carnea de porc și carnea de vită într-un bol și condimentați liberal cu sare și piper. Tăiați crusta de pâine și tăiați-o în pesmet proaspăt într-un robot de bucătărie, răzuiți-o într-un castron mic și înmuiați-o în lapte. Întoarceți procesorul la bază. Stoarceți o parte din lichid din pâine și adăugați pâinea umezită în carne, condimentați cu puțin nucșoară proaspăt rasă, câteva grătare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Proaspăt
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați un gălbenuș de ou bătut și jumătate din pătrunjelul tocat în castron, câteva linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați 2 căței de usturoi tocat fin în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați mortadella în robotul de bucătărie și pulsați pentru a toca foarte fin carnea, adăugați la carnea măcinată împreună cu câteva mâini de pecorino ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella
Pecorino
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Stropiți carnea din belșug cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Așezați un suport de copt peste o foaie de copt sau acoperiți o foaie de copt cu hârtie de copt pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Se amestecă chiftelele și se rulează în bile mari de dimensiuni de nuc și se prăjesc 12 până la 15 minute până se rumenesc, dar nu se fierb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Între timp, încălziți uleiul de măsline extravirgin, 3 rotații ale oalei, la foc mediu până la mediu-mare într-un cuptor olandez mare. La uleiul cald, adăugați semințe de fenicul, piper chile, ceapă și usturoi feliat, condimentați cu sare și piper și maghiran. Se amestecă 4 până la 5 minute, apoi se adaugă pasta de roșii și se amestecă 30 de secunde, se toarnă vin și se amestecă un minut, apoi se adaugă stoc și roșii. Împărțiți roșiile în bucăți mici și când sosul ajunge la fierbere reduceți focul pentru a fierbe, adăugați câteva frunze de busuioc sfâșiat, rezervând câteva pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Pesmet, Câteva Pumni
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Maghiran
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
10
Adăugați pătrunjelul tocat rămas și glisați ușor în chiftele. Se fierbe amestecul timp de 15 până la 20 de minute pentru a combina aromele și a termina de gătit carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Nota bucătarului: gătiți pastele în acest moment sau dacă aceasta este o masă înainte de a se răci complet, acoperiți și depozitați. Reîncălziți sosul la foc mediu acoperit până când bule apoi descoperit la foc mic blând în timp ce bucătari paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Gatiti pastele in oala mare de apa clocotita, sarata la al dente. Salvați aproximativ 1/2 cană de lichid de gătit amidon chiar înainte de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Adăugați pastele scurse înapoi în oala fierbinte cu unt, câteva linguri de sos și lichidul amidon rezervat. Aruncați pentru a combina și topi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Serviți în boluri cu mult sos și chiftele deasupra, multă brânză rasă și câteva frunze de busuioc sfâșiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
15
Serviți cu salată simplă de verdeață aruncată, dacă doriți, dar probabil că va primi ignored...it este spaghete și chiftele noapte!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor