De
Este a lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 668 calorii, 39G de proteine, și 46G de grăsime per portie. Pentru $ 5.33 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de brânză americană, apă, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este bine. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți friteuza la 350 de grade F.
Așezați tigaia sau grătarul plat deasupra peste setarea medie-înaltă.
Luați un bol de amestecare de dimensiuni medii și o măturică.
Adăugați 2 căni de apă rece în vasul de amestecare și goliți conținutul amestecului de aluat cu apă și amestecați împreună până când aluatul are consistența aluatului de clătite.
Luați mandrina de pământ și modelați-o în 4 (1/3-lire). Apoi grătar pe partea de sus plat sau tigaie se prăjește la temperatura internă dorită. Când burger este gătit scoateți chiftele din tigaie sau gratar si se pune deoparte.
Luați chifle de hamburger și deschideți-le și așezați-le pe tejghea, astfel încât părțile interioare să fie orientate în sus.
Așezați 1 bucată de brânză deasupra fiecărei părți a tuturor chiflelor de hamburger cu fața în sus. Spinkle ceapa cubulete pe toate piesele de jos. Apoi puneți 1 felie de roșii pe brânză pe chiflele de sus. Apoi puneți 4 felii de murături de hamburger deasupra fiecărei felii de roșii. Puneți ușor patty-ul de hamburger gătit deasupra oricăreia dintre chifle și zdrobiți atât chiflele de sus, cât și cele de jos. Cu cât este mai strâns, cu atât mai bine!
Luați hamburgerul și introduceți-l în vasul de amestecare cu aluat și înconjurați burgerul cu aluat.
Așezați chifla de burger acoperită uniform cu ingrediente și patty de burger în friteuză.
Scoateți burgeri atunci când în afara de acoperire de aluat este o culoare maro auriu.
Serviți cu elementul lateral dorit.