De

De
Este a lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 668 calorii, 39G de proteine, și 46G de grăsime per portie. Pentru $ 5.33 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de brânză americană, apă, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este bine. Încercați rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți friteuza la 350 de grade F.
3
Așezați tigaia sau grătarul plat deasupra peste setarea medie-înaltă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Luați un bol de amestecare de dimensiuni medii și o măturică.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Adăugați 2 căni de apă rece în vasul de amestecare și goliți conținutul amestecului de aluat cu apă și amestecați împreună până când aluatul are consistența aluatului de clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Luați mandrina de pământ și modelați-o în 4 (1/3-lire). Apoi grătar pe partea de sus plat sau tigaie se prăjește la temperatura internă dorită. Când burger este gătit scoateți chiftele din tigaie sau gratar si se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Sp. Asezonați Toată SareaCeai Sp. Asezonați Toată Sarea
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Luați chifle de hamburger și deschideți-le și așezați-le pe tejghea, astfel încât părțile interioare să fie orientate în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
8
Așezați 1 bucată de brânză deasupra fiecărei părți a tuturor chiflelor de hamburger cu fața în sus. Spinkle ceapa cubulete pe toate piesele de jos. Apoi puneți 1 felie de roșii pe brânză pe chiflele de sus. Apoi puneți 4 felii de murături de hamburger deasupra fiecărei felii de roșii. Puneți ușor patty-ul de hamburger gătit deasupra oricăreia dintre chifle și zdrobiți atât chiflele de sus, cât și cele de jos. Cu cât este mai strâns, cu atât mai bine!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită GătităCarne De Vită Gătită
Hamburger BunHamburger Bun
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Luați hamburgerul și introduceți-l în vasul de amestecare cu aluat și înconjurați burgerul cu aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
10
Așezați chifla de burger acoperită uniform cu ingrediente și patty de burger în friteuză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
Hamburger BunHamburger Bun
11
Scoateți burgeri atunci când în afara de acoperire de aluat este o culoare maro auriu.
12
Serviți cu elementul lateral dorit.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista