Data & Minge De Brânză Albastră
Data & Blue Cheese Ball ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.68 pe portie. O porție conține 390 calorii, 12g de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nuci, curmale medjool, crostini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Minge de curmale, nuci și brânză albastră, Minge de curmale, nuci și brânză albastră, și Data-Minge De Brânză.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți împreună crema de brânză, brânza albastră și Zara la viteză medie până când este netedă și cremoasă, aproximativ 2 minute.
Adăugați curmalele, șalotele, coaja de lămâie, sarea și piperul și bateți până se combină bine.
Transferați amestecul de brânză pe o foaie mare de folie de plastic/folie alimentară și formați-l într-o bilă. Înfășurați mingea în folie și dați-o la frigider până se răcește bine, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Într-un castron sau farfurie puțin adâncă, amestecați pătrunjelul și nucile.
Scoateți bila de brânză din frigider. Cu folia / filmul încă pornit, formați o minge bine formată. Desfaceți amestecul de brânză și rotiți-l ușor în amestecul de nuci până când toate părțile sunt bine acoperite.
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider până când este gata de servit.
Bila de brânză poate fi pregătită cu până la 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.
Dimensiune de servire: 2 linguri
Calorii 59; grăsime 3,9 g (sat 2,1 g, mono 1,0 g, poli 0,4 g); proteine 2 g; Carb 4 g; Fibre 0 g; Chol 10 mg; fier 0,1 mg; sodiu 109 mg; Calc 41 mg
Din Skinny Dips de Diane Morgan. Text copyright 2010 de Diane Morgan; fotografii Copyright 2010 de Sheri Giblin. Publicat de Chronicle Books LLC.