Data & Blue Cheese Ball ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.68 pe portie. O porție conține 390 calorii, 12g de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nuci, curmale medjool, crostini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Minge de curmale, nuci și brânză albastră, Minge de curmale, nuci și brânză albastră, și Data-Minge De Brânză.
Instrucțiuni
1
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți împreună crema de brânză, brânza albastră și Zara la viteză medie până când este netedă și cremoasă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Brânză Albastră
Lapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
2
Adăugați curmalele, șalotele, coaja de lămâie, sarea și piperul și bateți până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Ceapă Eșalotă
Piper
Date
Sare
3
Transferați amestecul de brânză pe o foaie mare de folie de plastic/folie alimentară și formați-l într-o bilă. Înfășurați mingea în folie și dați-o la frigider până se răcește bine, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Într-un castron sau farfurie puțin adâncă, amestecați pătrunjelul și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Scoateți bila de brânză din frigider. Cu folia / filmul încă pornit, formați o minge bine formată. Desfaceți amestecul de brânză și rotiți-l ușor în amestecul de nuci până când toate părțile sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Rola
Folie
6
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider până când este gata de servit.
1
Bila de brânză poate fi pregătită cu până la 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.