Dal de linte cu ulei infuzat cu usturoi și chimen
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 50 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de turmeric măcinat, coriandru, roz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Legume infuzate cu chimen și năut peste Quinoa, Măsline Infuzate Cu Chimen În Salată De Fasole Garbanzo De Secară Cu Portocale, și Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant.
Instrucțiuni
Așezați linte și turmeric într-o cratiță mare; acoperiți cu 4 căni de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.
Adăugați roșii; gatiti 5 minute sau pana cand lintea este frageda. Se amestecă sare; păstrați cald.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați semințe de chimen și usturoi; gatiti 2 minute sau pana cand usturoiul este auriu, amestecand continuu. Se amestecă ardeiul roșu și se ia de pe foc.
Se toarnă amestecul de ulei peste linte și se amestecă 2 linguri de coriandru. Puneți dalul în boluri individuale și presărați cu coriandrul rămas și sucul de lămâie.