Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 50 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de turmeric măcinat, coriandru, roz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Legume infuzate cu chimen și năut peste Quinoa, Măsline Infuzate Cu Chimen În Salată De Fasole Garbanzo De Secară Cu Portocale, și Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant.
Instrucțiuni
1
Așezați linte și turmeric într-o cratiță mare; acoperiți cu 4 căni de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Linte
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați roșii; gatiti 5 minute sau pana cand lintea este frageda. Se amestecă sare; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Tomate
Sare
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați semințe de chimen și usturoi; gatiti 2 minute sau pana cand usturoiul este auriu, amestecand continuu. Se amestecă ardeiul roșu și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
Ardei Roșu
Usturoi
5
Se toarnă amestecul de ulei peste linte și se amestecă 2 linguri de coriandru. Puneți dalul în boluri individuale și presărați cu coriandrul rămas și sucul de lămâie.