Dal Curried cu Pilaf Basmati-stafide

Dal Curried cu Pilaf Basmati-stafide
Curried Dal cu Basmati-Raisin Pilaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 401 calorii, 16g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, coriandru, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Nutty Basmati Pilaf, Pilaf Basmati cu fructe cu fistic, și Pilaf Basmati Maroniu Condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti pilaf, combinați primele 8 ingrediente într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere; se amestecă o dată. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți, neacoperit, 15 minute sau până când apa este absorbită și orezul este fraged. Aruncați scorțișoara, cardamomul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Pentru a pregăti dal, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați ceapa în tigaie; se sotează 5 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă ghimbirul, pudra de curry, chimenul și usturoiul; gătiți timp de 30 de secunde, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați 4 căni de apă și următoarele 4 ingrediente (prin serrano); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lintea este fragedă. Se amestecă cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
LinteLinte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Serviți peste pilaf.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Revista