Cărți De Bucate Clasice: Supă Mulligatawny

Cărți de bucate clasice: supa Mulligatawny este o fără gluten și fără lactate supă. Această rețetă servește 4. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 271 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați turmeric măcinat, piper cayenne, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cărți de bucate clasice: supă de roșii toscane și pâine franceză de casă, Clasic Paruppu Rasam-Supa Mulligatawny Originală, și Cărți de bucate clasice: prăjiturile cu ciocolată cu zahăr brun ale lui Alexis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală de 2-3 litri la flacără medie, apoi adăugați carnea. Întoarceți și prăjiți până când bucățile se rumenesc ușor pe toate părțile.
Se scoate cu lingura cu fante și se lasă deoparte. Oprește căldura.
În aceeași oală, adăugați pasta de usturoi-ghimbir, semințele de mac prăjite și măcinate, coriandrul, chimenul și turmericul. Întoarceți focul la mediu și prăjiți, amestecând continuu, timp de aproximativ un minut. Dați focul la minim.
Acum adăugați carnea rumenită și orice sucuri care s-au acumulat sub ea, sarea, cayenne și piperul negru. Se amestecă și se lasă la foc mic.
Combinați făina de năut și apa din cana de apă într-un castron, amestecând bine până când aveți o pastă netedă. Adăugați încet bulionul de pui, amestecând în timp ce faceți acest lucru.
Se toarnă acest amestec peste carnea din oală. Întoarceți focul la mare și aduceți supa la fierbere.
Adăugați orez nefiert dacă îl utilizați. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți ușor timp de o jumătate de oră sau până când carnea este fragedă. Se amestecă sucul de lămâie.
Dacă utilizați orez fiert, adăugați-l în supă cu 5 minute înainte de servire.