Cărți De Bucate Clasice: Supă Mulligatawny

Cărți De Bucate Clasice: Supă Mulligatawny
Cărți de bucate clasice: supa Mulligatawny este o fără gluten și fără lactate supă. Această rețetă servește 4. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 271 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați turmeric măcinat, piper cayenne, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cărți de bucate clasice: supă de roșii toscane și pâine franceză de casă, Clasic Paruppu Rasam-Supa Mulligatawny Originală, și Cărți de bucate clasice: prăjiturile cu ciocolată cu zahăr brun ale lui Alexis pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Uscați bucățile de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Încălziți uleiul într-o oală de 2-3 litri la flacără medie, apoi adăugați carnea. Întoarceți și prăjiți până când bucățile se rumenesc ușor pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scoate cu lingura cu fante și se lasă deoparte. Oprește căldura.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
În aceeași oală, adăugați pasta de usturoi-ghimbir, semințele de mac prăjite și măcinate, coriandrul, chimenul și turmericul. Întoarceți focul la mediu și prăjiți, amestecând continuu, timp de aproximativ un minut. Dați focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Acum adăugați carnea rumenită și orice sucuri care s-au acumulat sub ea, sarea, cayenne și piperul negru. Se amestecă și se lasă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Combinați făina de năut și apa din cana de apă într-un castron, amestecând bine până când aveți o pastă netedă. Adăugați încet bulionul de pui, amestecând în timp ce faceți acest lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se toarnă acest amestec peste carnea din oală. Întoarceți focul la mare și aduceți supa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați orez nefiert dacă îl utilizați. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți ușor timp de o jumătate de oră sau până când carnea este fragedă. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Dacă utilizați orez fiert, adăugați-l în supă cu 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista