Cărți De Bucate Clasice: Cartofi Delicioși 'Uscați'

Cărți de bucate clasice: cartofii delicioși 'uscați' ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 376 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Dacă aveți la îndemână ardei, semințe de chimen, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Cărți De Bucate Clasice: Supă Mulligatawny, Cărți de bucate clasice: supă de roșii toscane și pâine franceză de casă, și Cărți de bucate clasice: o cină impresionantă de carne de porc de la Marcella Hazan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Chiar înainte de a începe, curățați cartofii fierți și tăiați-i în bucăți de aproximativ 1 inch pe 1/2 inch.
Într-un wok sau o oală de 10-12 inch, încălziți uleiul la flacără medie. Când este foarte fierbinte, puneți semințele de fenicul și chimen, apoi semințele de muștar și semințele de schinduf. Pe măsură ce încep să-și schimbe culoarea și să apară (aproximativ 10 secunde), adăugați ardeii roșii. De îndată ce ardeii roșii se umflă și se întunecă, adăugați cartofii tăiați cubulețe, turmericul și sarea. Se ține la foc mediu și se prăjește, întorcându-se ușor pentru a nu rupe cartofii. Se prăjesc 15-20 de minute, până când cartofii se rumenesc neuniform. Strângeți sucul de lămâie peste cartofi și gustați pentru sare.