Cărți De Bucate Clasice: Cartofi Delicioși 'Uscați'

Cărți De Bucate Clasice: Cartofi Delicioși 'Uscați'
Cărți de bucate clasice: cartofii delicioși 'uscați' ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 376 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Dacă aveți la îndemână ardei, semințe de chimen, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Cărți De Bucate Clasice: Supă Mulligatawny, Cărți de bucate clasice: supă de roșii toscane și pâine franceză de casă, și Cărți de bucate clasice: o cină impresionantă de carne de porc de la Marcella Hazan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Chiar înainte de a începe, curățați cartofii fierți și tăiați-i în bucăți de aproximativ 1 inch pe 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2
Într-un wok sau o oală de 10-12 inch, încălziți uleiul la flacără medie. Când este foarte fierbinte, puneți semințele de fenicul și chimen, apoi semințele de muștar și semințele de schinduf. Pe măsură ce încep să-și schimbe culoarea și să apară (aproximativ 10 secunde), adăugați ardeii roșii. De îndată ce ardeii roșii se umflă și se întunecă, adăugați cartofii tăiați cubulețe, turmericul și sarea. Se ține la foc mediu și se prăjește, întorcându-se ușor pentru a nu rupe cartofii. Se prăjesc 15-20 de minute, până când cartofii se rumenesc neuniform. Strângeți sucul de lămâie peste cartofi și gustați pentru sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SchindufSemințe De Schinduf
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
TurmericTurmeric
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista