Căpșuni și smântână Pavlova

Căpșuni și smântână Pavlova
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați căpșuni și smântână Pavlovan. Această rețetă servește 8. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 484 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă de la Serious Eats are 303 de fani. Un amestec de plus 2 linguri de zahăr granulat, migdale măcinate, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ciocolată Pavlova cu căpșuni și smântână, Cacao Nib Pavlova cu căpșuni balsamice și smântână, și Cremă De Zmeură Pavlova.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 285 F. grăsime și zahăr laturile a două tigăi de tort de 9 inci. Tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mic, bateți 1 1/2 căni de zahăr cu amidon de porumb; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați albușurile de ou într-un castron curat, uscat, cu mixer în picioare, prevăzut cu Atașament pentru bici. Bateți cu viteză medie până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați cremă de tartru și sare. Măriți viteza la mediu ridicat și bateți până la vârful moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
5
Cu mixerul în funcțiune, adăugați încet amestecul de zahăr / amidon de porumb. Continuați să bateți până la vârful rigid, 3 până la 5 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Scoateți vasul din mixer și pliați migdalele măcinate cu spatula de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Împărțiți bezea între tigăi și neteziți blaturile.
8
Presărați migdale feliate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
9
Coaceți până când culoarea bezea este bej deschis și partea de sus se simte crocantă, dar centrul este încă moale, 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați tigăile în grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
11
În timp ce bezeaua se răcește, aruncați căpșunile cu 1 lingură de zahăr. Folosind mixer echipat cu atașament bici, crema de bici cu restul de zahăr lingura si restul de vanilie lingurita la viteza medie la vârf moale. Păstrați la rece până când este gata de asamblare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Rulați cuțitul de-a lungul marginii interioare a tigăilor și inversați cu grijă bezeaua pe farfurii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Așezați o bezea pe farfuria de servire, cu partea superioară în sus.
14
Întindeți jumătate de căpșuni cu suc pe bezea și acoperiți cu jumătate din frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
15
Așezați a doua bezea deasupra, deasupra cu smântână, apoi căpșuni. Se pudrează cu zahărul cofetarilor și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista