Căpșuni și smântână Pavlova

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați căpșuni și smântână Pavlovan. Această rețetă servește 8. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 484 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă de la Serious Eats are 303 de fani. Un amestec de plus 2 linguri de zahăr granulat, migdale măcinate, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ciocolată Pavlova cu căpșuni și smântână, Cacao Nib Pavlova cu căpșuni balsamice și smântână, și Cremă De Zmeură Pavlova.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 285 F. grăsime și zahăr laturile a două tigăi de tort de 9 inci. Tapetați fundul cu hârtie pergament.
Într-un castron mic, bateți 1 1/2 căni de zahăr cu amidon de porumb; pus deoparte.
Așezați albușurile de ou într-un castron curat, uscat, cu mixer în picioare, prevăzut cu Atașament pentru bici. Bateți cu viteză medie până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare. Măriți viteza la mediu ridicat și bateți până la vârful moale.
Cu mixerul în funcțiune, adăugați încet amestecul de zahăr / amidon de porumb. Continuați să bateți până la vârful rigid, 3 până la 5 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați vanilie.
Scoateți vasul din mixer și pliați migdalele măcinate cu spatula de cauciuc.
Împărțiți bezea între tigăi și neteziți blaturile.
Presărați migdale feliate deasupra.
Coaceți până când culoarea bezea este bej deschis și partea de sus se simte crocantă, dar centrul este încă moale, 50 până la 60 de minute.
Transferați tigăile în grătar pentru a se răci complet.
În timp ce bezeaua se răcește, aruncați căpșunile cu 1 lingură de zahăr. Folosind mixer echipat cu atașament bici, crema de bici cu restul de zahăr lingura si restul de vanilie lingurita la viteza medie la vârf moale. Păstrați la rece până când este gata de asamblare.
Rulați cuțitul de-a lungul marginii interioare a tigăilor și inversați cu grijă bezeaua pe farfurii.
Așezați o bezea pe farfuria de servire, cu partea superioară în sus.
Întindeți jumătate de căpșuni cu suc pe bezea și acoperiți cu jumătate din frisca.
Așezați a doua bezea deasupra, deasupra cu smântână, apoi căpșuni. Se pudrează cu zahărul cofetarilor și se servește imediat.