Căpșuni și Mascarpone Granita
Strawberry și Mascarpone Granita necesită aproximativ 4 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 84 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de zahăr, sare, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Crepe de căpșuni cu cremă de Mascarpone de căpșuni, Strawberry Granita, și Strawberry Granita.
Instrucțiuni
Așezați apa, 1/2 zahăr și mentă într-o tigaie mică și aduceți la foc mic, amestecând ocazional pentru a ajuta la dizolvarea zahărului.
Lăsați să fiarbă la foc mic pentru a abrupta menta. Apoi strecurați menta din siropul simplu. Aruncați menta.
Într-un robot de bucătărie combinați 2 căni de căpșuni cu restul de 1 lingură de zahăr. Rulați mașina pentru a curăța căpșunile.
Adăugați brânza mascarpone, sucul de lămâie și sarea. Rulați mașina până când brânza mascarpone este complet încorporată.
Adăugați siropul simplu de mentă și rulați mașina pentru a combina.
Așezați amestecul de căpșuni într-un vas de sticlă de 8 x 8 inci și așezați vasul în congelator. Amestecul va dura aproximativ 4 ore pentru a îngheța.
Pentru a servi, folosiți o furculiță pentru a răzui granita. Se amestecă amestecul în boluri răcite. Se acoperă cu căpșunile tocate fin.