Căpșuni Umplute Cu Slănină La Grătar
Căpșunile umplute cu slănină la grătar sunt fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 41 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 122 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mulți oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Hot Dog Umplute Cu Șuncă La Grătar, Pulpe De Pui Învelite Cu Slănină Umplute Și La Grătar, și Carne De Vită La Grătar, Acoperită Cu Slănină, Umplută Cu Brânză De Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Tăiați o formă de con din partea superioară a fiecărei căpșuni cu un cuțit ascuțit, lăsând un mic gol.
Umpleți căpșunile cu slănină tocată.
Gătiti pe grătar până la cald, aproximativ 2 minute, întorcându-vă frecvent pentru a găti uniform.