O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 272 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,18 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, ulei de canolan, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă cu căpșuni și smântână, Piersici și batoane de plăcintă cu cremă, și Pufuri cu crema de ciocolata cu frisca si capsuni / La Multi Ani Becca.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 425 F. în vasul mediu, se amestecă făina, sarea și 1/4 cană de ulei cu furculița până când amestecul este consistența firimiturilor grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata apa este absorbita si aluatul se lipeste impreuna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
3
Adunați aluatul într-o bilă; aplatizați până la Runda de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Așezați între foi de hârtie cerată. Cu sucitor, rotiți aluatul în rotund de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
5
Scoateți foaia superioară de hârtie cerată. Transferați cu grijă aluatul rotund pe placa de plăcintă din sticlă de 9 inci; îndepărtați hârtia cerată. Apăsați ușor în partea de jos și în sus a plăcii, având grijă să nu întindeți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Îndoiți și rotiți marginea sub, chiar și cu placă; marginea flautului. Înțepați bine fundul și partea laterală a aluatului cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
7
Coaceți 15 până la 18 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză mare de 30 până la 60 de secunde sau până când este pufos. Bateți zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Adăugați iaurt, vanilie și extract de migdale; bate la viteză mică 30 până la 60 de secunde până se omogenizează bine și se omogenizează. Îndoiți toppingul biciuit doar până la amestecare. Lingura în crusta răcită; se întinde ușor până la margine. Refrigerați cel puțin 4 ore sau până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Extract De Migdale
Vanilie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Iaurt
10
Tăiați plăcinta în 8 porții. Completați fiecare porție cu căpșuni, capetele ascuțite. Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și 1/2 linguriță de ulei la 30 până la 45 de secunde sau până când chipsurile pot fi agitate netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Căpșuni
Cartofi Prăjiți
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
11
Stropiți ciocolată peste căpșuni. Păstrați plăcinta în frigider.