Căpșuni-Rubarbă Galette
Galette de căpșuni-rubarbă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 1 porții cu 1379 calorii, 16g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, coaja de plăcintă adâncă, căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Strawberry Rhubarb Galette, Strawberry Rhubarb Galette, și Căpșuni-rubarbă Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Scoateți coaja de plăcintă din congelator și lăsați să se dezghețe la temperatura camerei timp de 10 - 15 minute.
Îndepărtați coaja de plăcintă de pe placa de folie și așezați-o pe o foaie mare de hârtie pergament.
Întindeți coaja de plăcintă la aproximativ 10-10-1 / 2 inci (25-26 cm) în diametru. Marginea poate fi neuniformă. Glisați coaja de plăcintă și hârtia pe o foaie mare de copt plat; patiseria poate atârna peste marginea foii.
Ștergeți bine căpșunile și rubarba cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate înainte de a combina cu coaja și un amestec de făină, zahăr și sare.
Puneți amestecul de fructe în centrul produselor de patiserie, lăsând o margine de patiserie cu lățimea de 3 inci (8 cm). Îndoiți marginea de patiserie în sus și peste amestecul de fructe, suprapunând marginile după cum este necesar, lăsând centrul plăcintei neacoperit. Tăiați excesul de hârtie pergament în jurul marginii plăcintei pentru a preveni arderea.
Ungeți patiseria cu ou bătut și presărați patiseria și umplutura de fructe cu zahăr grosier, dacă folosiți.
Coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului preîncălzit timp de 30 de minute la 375 grade F (190 grade C) sau până când fructele se barbotează și produsele de patiserie se rumenesc. Se lasă să stea 5 minute înainte de servire. Plăcinta se servește cel mai bine caldă în ziua în care este făcută.